Naposledy prohlížené

Vívofit - 010-01909-1A - Garmin vívofit junior2 Light Side

NA DOTAZ Po kliknutí ZDE Vám obratem sdělíme přesnou dostupnost tohoto modelu.

Fitness náramek pro děti s motivy kreslených postaviček od Disney, Star Wars a komiksových akčních hrdinů.

24měsíců záruka
Výhody spojené s nákupem u nás

ZÁRUKA
ORIGINÁLU
Jsme autorizovanými prodejci
této značky

Kód:010-01909-1A

Funkce:Fitness náramek pro děti s motivy kreslených postaviček od Disney, Star Wars a komiksových akčních hrdinů.

Typy:Chytré hodinky - různé fitness funkce + funkce při propojení s chytrým telefonem (Notifikace atd.) + další funkce SmartwatchChronograf = stopky
Chronografem se rozumí hodinky, které umí stopovat čas nezávisle na chodu vlastního času. Pokud jsou chronografy ručičkové, mají na hlavním číselníku hodinky dva, většinou však tři stopovací číselníčky. Tyto samostatné číselníčky sčítají desetiny vteřiny, vteřiny a minuty (některé hodinky mají větší měřící rozsahy). U digitálních hodinek jsou stopky zobrazovány na displeji. V obou variantách se chronograf ovládá dvěma tlačítky - z toho je nejčastější kombinace tlačítek na pravé straně, kdy vrchní tlačítko je startovací a stopovací, spodní tlačítko je nulovací.

Analog (ručičkové)
Analogové hodinky znamenají ručičkové. Analogové hodinky jsou hodinky, které ukazují čas nejstarším a nejzřetelnějším zbůsobem - minutovou a hodinovou ručičkou. Ve většině případech doplněné centrální nebo mimostřednou vteřinovou ručičkou.

Chytré hodinky - různé fitness funkce + funkce při propojení s chytrým telefonem (Notifikace atd.) + další funkce Smartwatch
Chytré hodinky (anglicky Smartwatch) disponují mnoha užitečnými funkcemi. V těch lepších modelech už vedle základních Notifikací (propojením s telefonem nám chodí na hodinky přijaté SMS, maily, informace z kalendáře atd.) mají chytré hodinky např. GPS, díky které máme přesný záznamy, kde jsme byli a pokud hodinky mají v sobě ještě podrobné mapy, krásně můžeme vidět (i zpětně), kudy jdeme a kudy jsme šli. GPS nám ale může velmi dobře posloužit i navigací na předem určený cíl, což je velmi komfortní - mít na svém zápěstí mapu s kurzorem, který přesně ukazuje směr (cestu) k vytyčenému cíli. Chytré hodinky mohou ale disponovat i mnoha sportovními funkcemi (počítání kalorií, počty kroků za den, počet vystoupaných pater za den) a ty opravdu kvalitní chytré hodinky mají natolik propracované funkce fitness a sportu, že se z hodinek stává doslova osobní trenér - hodinky Vás dokážou připravit i např. na triatlonový závod nebo Vás vedou postupně k vyšším cílům různých sportovních aktivit.

Anadigi
Anadigi je kombinace slov ana(analog) a digi(digitál). Anadigitální hodinky tedy ve většině případech hodinovou a minutovou ručičkou ukazují čas a v digitálu jsou další nadstandartní funkce, které by se jinak na číselník nevešly.

Digitál
Digitální hodinky jsou hodinky zobrazující čas číslicemi na displeji. Digitální hodinky mají velmi malou spotřebu energie z napájecího článku a povětšinou vedle času máme v hodinkách ještě spoustu jiných funkcí, jako např. duální čas, budíček, datum, den v týdnu, chronograf = stopky, podsvit displeje atd.

Pohlaví:DětskéPánské hodinky
Pánské hodinky jsou oproti dámským ve většině větší. Na každou velikost zápěstí se hodí jiná velikost hodinek, i když samozřejmě záleží na vkusu majitele - když zákazník chce, aby byly hodinky na ruce vidět nebo chce, aby byly na první pohled dobře čitelné, volí si hodinky celkově větší. Větší hodinky jsou vhodné také tam, kde se čte z hodinek více údajů a někdy i podrobných údajů (chytré hodinky). Jestliže dává muž přednost eleganci, volí si hodinky menší a tenčí, mnohdy doplněné zlatými či zlacenými komponenty, které dodávají hodinkám ještě více elegantní design. I materiál pásku hraje pro celkový design velkou roli - kožené pásky jsou elegantní, kaučukové jsou převážně sportovní, ale dnes se již vyrábí i krásné kaučukové pásky elegantní nebo kovové náramky, které jsou dělené na jemnočlánkové (elegantní), velkočlánkové (sportovní) a nebo velikostní kombinace těchto dvou, kdy společně s povrchovou úpravou (např. lesk v kombinaci s matem) je náramek sportovněelegantní. Mezi další druhy pásků patří pásky textilní, ty jsou dle barvy sportovní nebo elegantní, pásky nylonové (elegance) a nebo plastové - těmi jsou osazeny hodinky primárně sportovního charakteru.

Dámské hodinky
Dámské hodinky jsou obecně menší než pánské, opět záleží na vkusu majitelky, dá-li přednost praktické čitelnosti a dnes už i modernosti v podobě hodinek větších nebo klasické jemnosti a eleganci v podobě hodinek malých. Povětšinou, jedná-li se o hodinky sportovního charakteru, volí se hodinky větší a jsou-li hodinky určené do společnosti, padne volba na hodinky menší šperkové, mnohdy doplněné zlacením. Zlacení ještě více posune hodinky do elegance a je obzvlášť vhodné pro ženy, které nosí zlaté šperky, jelikož poté hodinky působí kompletně se zlatými šperky a celkově toto působí jako sada. I zde máme, stejně jako u pánských, design hodinek ovlivněn typem pásku či náramku, platí tedy to, co je napsáno výše u hodinek pánských. U dámských hodinek jsou ale ve větší míře zastoupené náramky kovové celozlacené nebo s pozlacenými díly, protože ženy se obecně zdobí raději než muži a hodinky takto zkrášlené mnohdy doplní jejich image.

Unisex
Unisexové hodinky jsou hodinky, které mohou nosit jak ženy, tak muži. Obvykle jsou to hodinky větší, tedy spíše menší pánské, které buď díky své jemnosti nebo pro svou praktičnost a nebo svým moderním designem mají na zápěstí ženy své opodstatnění. Ale unisexové hodinky mohou být pro praktickou stránku věci i poměrně velké (chytré hodinky, Navigace GPS), aby se z hodinek dobře četly veškeré údaje, které hodinky dokážou svému majiteli poskytnout.

Chtěli byste vědět více o tomto produktu? Napište mi, nebo zavolejte na telefon 602 521 828 a poradím Vám. Pokud byste chtěli vybírat z dalších více jak 30 000 produktů od 55 světových značek, navštivte náš hlavní eshop firmy: www.tovys.cz. Tomáš Vyskočil

 
Popis

Fitness náramek pro děti s motivy kreslených postaviček od Disney a komiksových akčních hrdinů.

  • motivuje děti k pohybu, plnění úkolů a soutěžení
  • odměny za plnění domácích povinností
  • barevný displej, skvěle viditelný a čitelný i na přímém slunci
  • odolné a pohodlné řemínky ve dvou velikostech
  • aplikace pro mobilní telefony zdarma
  • počítá nachozené kroky za den a minuty strávené intenzivním pohybem
  • upozorňuje na neaktivitu a vybízí k pohybu (např. při dlouhodobém sezení)
  • upozornění (alarmy) na naplánovaný čas plnění úkolů (zvukem, obrázkem a textem)
  • bez nutnosti nabíjení, baterie s dobou provozu více jak 1 rok
  • vodotěsné i pro plavání



KROKY, AKTIVNÍ MINUTY A SPÁNEK

Náramek funguje jako krokoměr, počítá kolik kroků děti za den nachodí a jak si vedou v porovnání ostatními členy rodiny. Počítá také, kolik minut denně se děti věnují zdravému pohybu a prozradí zda a kolikrát splní minimální 60 minutový denní cíl. Rodiče vidí ve svém mobilu graf s časovou osou a mají tak přehled kdy jsou jejich děti nejaktivnější a kdy naopak mají pohybu méně. Mají-li děti náramek na ruce i během noci, uvidí rodiče v aplikaci jak délku, tak i kvalitu spánku - čas strávený v hlubokém spánku, lehkém spánku, či případně aktivitu během noci, kdy se dítě probouzí ze spaní a nemůže spát.

 


VIRTUÁLNÍ DOBRODRUŽSTVÍ

Tak, jak děti plní aktivitu ve skutečnosti, posouvají se příběhem i jako virtální hrdinové v dobrodružné hře.
Podle toho, jaké jsou motivy obrázků na náramku, takový bude i příběh virtuálního dobrodružství. Např. je-li náramek s motivy Hvězdných válek, vžije se jeho malý majitel do role malého robůtka BB-8, který se ocitl opuštěný na pouštní planetě a má za úkol dostat se k vesmírné lodi, která ho dopraví zpět domů. Než se tak ale stane, musí cestou překonat spoustu překážek a splnit mnoho úkolů. Každý úkol mise rovná se posun o jeden krok na virtální mapě dobrodružného příběhu. Čím dále se děti ve hře dostávají, odměňuje je hra odznáčky, vyznamenáními a obrázkovými motivy, které se budou zobrazovat na displeji náramku.
Pokud děti splní každý den v reálu alespoň 60 aktivních minut, posunou se na mapě virtuálního příběhu o jeden krok vpřed. Příběh se odehrává v mobilní aplikaci, na rodičích tak je, aby dětem do příběhu umožnil nahlédnout a těm menším jej přečetli či převyprávěli.

ÚKOLY A ODMĚNY
Další podstatnou funkcí náramku jsou domácí úkoly (povinosti) a odměny za jejich plnění. Rodiče mají v aplikaci na výběr z mnoha přednastavených povinností, které dětem dají za úkol, nebo mohou vytvořit a pojmenovat vlastní dle svého uvážení. Může to být např. úklid hraček, pomáhání v kuchyni, cvičení na hudební nástroj, luxování a podobně. Dále nastaví, jak často mají děti svou povinnost plnit, např. každý den, jen o víkendu, ve vybrané dny atd. Volitelně lze nastavit i alarm na určitý čas, náramek tak děti pípáním a obrázkem s textem na displeji upozorní, že je právě teď čas nakrmit křečka, napsat úkoly do školy nebo vyčistit si zoubky a jít spát. Každá povinnost je ohodnocena dle uvážení rodičů určitým počtem virtuálních penízků - zlatých mincí. Rodiče v aplikaci odškrtnou splněný úkol a dětem se hned v zápětí na displeji náramku ukáže, kolik mincí jim přibylo. Nastřádané mince si děti mohou následně proměnit za některou z odměn, které opět vyberou a nastaví v aplikaci rodiče dle svého uvážení - může to být kapesné nebo třeba nová hračka, zmrzlinový pohár, společný den v zábavním parku či v ZOO, návštěva kina a další. Každá z odměn samozřejmě může být oceněna jinou hodnotou (počtem) mincí.
 

 
ŘEMÍNKY

Náramky vívofit junior2 se standardně nabízejí s dvěma velikostmi řemínků: menší natahovací bez přezky (Stretch) pro obvod zápěstí do 147mm (pro děti ve věku přibližně 4-7 let) a větší nastavitelné s přezkou pro obvod zápěstí 130-175mm (pro děti ve věku přibližně od 6 let a více). Přístroj je však kompatibilní i s "dospěláckými" řemínky pro vívofit3.
Náramky jsou odolné a vodotěsné, děti se s nimi mohou sprchovat i plavat v bazénu. Není potřeba je nabíjet, na vyměnitelnou baterii vydrží více jak 1 rok provozu.

 

 


 

ALTERNATIVNÍ PRODUKTY

Garmin - 010-12901-01

Řemínek pro fenix6 - QuickFit 22, silikonový, bílý, černá přezka

DETAIL

Garmin - 010-13102-00

Řemínek pro vívoactive-010-13102-00

DETAIL

Garmin - 010-13075-01

UltraFit 26mm, nylonový, černý, na suchý zip

DETAIL

Garmin - 010-13117-02

Řemínek pro fenix6 - QuickFit 26, silikonový, bílý, černá přezka - 010-13117-02

DETAIL

Garmin - 010-12863-22

Řemínek pro fenix6 - QuickFit 22, silikonový, tmavě šedý, černá přezka - 010-12863-22

DETAIL

Garmin - 010-12863-21

Řemínek pro Forerunner - QuickFit 22, silikonový, modrý, ocelová přezka - 010-12863-21

DETAIL

Garmin - 010-13075-00

Řemínek Garmin UltraFit 26mm, nylonový, šedý, na suchý zip

DETAIL

Garmin - 010-12863-01

Řemínky Garmin QuickFit® 22, Ember orange silicone

DETAIL

Garmin - 010-12864-20

Řemínky Garmin QuickFit® 26, Slate grey silikon

DETAIL

Garmin - 010-12864-01

Řemínky Garmin QuickFit® 26

DETAIL