Naposledy prohlížené

Approach (golfové) - 010-02572-02 - Approach S42 Rose Gold/Light Sand

NA DOTAZ Po kliknutí ZDE Vám obratem sdělíme přesnou dostupnost tohoto modelu.

Chytré golfové GPS hodinky s barevným dotykovým displejem a  předehranými hrišti celého světa. Elegantní model s barevným dotykovým displejem pro celodení nošení a pro zlepšení vašeho handicapu na více jak 42000 hřištích světa.

24měsíců záruka
Výhody spojené s nákupem u nás

ZÁRUKA
ORIGINÁLU
Jsme autorizovanými prodejci
této značky

Kód:010-02572-02

Pohlaví:UnisexPánské hodinky
Pánské hodinky jsou oproti dámským ve většině větší. Na každou velikost zápěstí se hodí jiná velikost hodinek, i když samozřejmě záleží na vkusu majitele - když zákazník chce, aby byly hodinky na ruce vidět nebo chce, aby byly na první pohled dobře čitelné, volí si hodinky celkově větší. Větší hodinky jsou vhodné také tam, kde se čte z hodinek více údajů a někdy i podrobných údajů (chytré hodinky). Jestliže dává muž přednost eleganci, volí si hodinky menší a tenčí, mnohdy doplněné zlatými či zlacenými komponenty, které dodávají hodinkám ještě více elegantní design. I materiál pásku hraje pro celkový design velkou roli - kožené pásky jsou elegantní, kaučukové jsou převážně sportovní, ale dnes se již vyrábí i krásné kaučukové pásky elegantní nebo kovové náramky, které jsou dělené na jemnočlánkové (elegantní), velkočlánkové (sportovní) a nebo velikostní kombinace těchto dvou, kdy společně s povrchovou úpravou (např. lesk v kombinaci s matem) je náramek sportovněelegantní. Mezi další druhy pásků patří pásky textilní, ty jsou dle barvy sportovní nebo elegantní, pásky nylonové (elegance) a nebo plastové - těmi jsou osazeny hodinky primárně sportovního charakteru.

Dámské hodinky
Dámské hodinky jsou obecně menší než pánské, opět záleží na vkusu majitelky, dá-li přednost praktické čitelnosti a dnes už i modernosti v podobě hodinek větších nebo klasické jemnosti a eleganci v podobě hodinek malých. Povětšinou, jedná-li se o hodinky sportovního charakteru, volí se hodinky větší a jsou-li hodinky určené do společnosti, padne volba na hodinky menší šperkové, mnohdy doplněné zlacením. Zlacení ještě více posune hodinky do elegance a je obzvlášť vhodné pro ženy, které nosí zlaté šperky, jelikož poté hodinky působí kompletně se zlatými šperky a celkově toto působí jako sada. I zde máme, stejně jako u pánských, design hodinek ovlivněn typem pásku či náramku, platí tedy to, co je napsáno výše u hodinek pánských. U dámských hodinek jsou ale ve větší míře zastoupené náramky kovové celozlacené nebo s pozlacenými díly, protože ženy se obecně zdobí raději než muži a hodinky takto zkrášlené mnohdy doplní jejich image.

Unisex
Unisexové hodinky jsou hodinky, které mohou nosit jak ženy, tak muži. Obvykle jsou to hodinky větší, tedy spíše menší pánské, které buď díky své jemnosti nebo pro svou praktičnost a nebo svým moderním designem mají na zápěstí ženy své opodstatnění. Ale unisexové hodinky mohou být pro praktickou stránku věci i poměrně velké (chytré hodinky, Navigace GPS), aby se z hodinek dobře četly veškeré údaje, které hodinky dokážou svému majiteli poskytnout.

Chtěli byste vědět více o tomto produktu? Napište mi, nebo zavolejte na telefon 602 521 828 a poradím Vám. Pokud byste chtěli vybírat z dalších více jak 30 000 produktů od 55 světových značek, navštivte náš hlavní eshop firmy: www.tovys.cz. Tomáš Vyskočil

Popis

Chytré golfové hodinky Approach S42 jsou navrženy tak, aby vám pomohli zlepšit vaši hru na hřišti a zároveň s vámi mohly zůstat po celý den, jako stylový a funkční doplněk.


Hodinky jsou vybaveny displejem skvěle čitelným i na přímém slunci, takže na údaje vždy uvidíte. Můžete je nosit nepřetržitě a dostávat chytrá oznámení, sledovat počet svých kroků a ještě mnohem více. Ať nastoupíte na kterékoli z více než 42.000 přednahraných hřišť, budete ho znát jako své boty.


  • Barevný dotykový displej s vysokým rozlišením, skvěle čitelný i na přímém slunci.
  • Vysocecitlivý přijímač satelitního signálu.
  • Celosvětová databáze více než 42.000 golfových hříšť s bezplatnými aktualizacemi.
  • Profily aktivit i pro běh, chůzi a jízdu na kole.
  • Grafické zobrazení greenu s možností manuálního umístění jamky.
  • Digitální skórekarta.
  • Výdrž baterie až 15 hodin s GPS, až 10 dnů v režimu hodinek.
  • Voděodolné provedení (do 5 ATM). 

hazardPŘEHLEDNÉ ZOBRAZENÍ - Rychlé zobrazení vzdáleností na začátek, střed a konec greenu vám poskytne všechny informace, které potřebujete pro bezchybný úder.
 
 
 
 
 
 
 

hazardZOBRAZENÍ GREENU - Funkce Zobrazení greenu ukazuje skutečný tvar každého greenu z vaší pozice na hřišti. Pro zvýšení přesnosti si můžete sami upravit umístění jamky.
 
 
 
 
 
 
 

hazardSLEDOVÁNÍ A VYHODNOCENÍ HRY - Funkce sledování hry AutoShot automaticky zaznamenává naměřenou délku úderu. Další možnosti měření a sledování získáte při spárování s volitelnými snímači holí Approach® CT10.
 
 
 
 
 
 
 

hazardCHYTRÁ OZNÁMENÍ - Když hodinky spárujete s kompatibilním SMART

Informace o doručených SMS, emailech, zmeškaných volání nebo třeba doručených zprávách ze komunikačních sítí na displeji vaší navigace při spárování s chytrým telefonem( Android, IOS). Množství zobrazených informací závisí na konkrétním typu zařízení a na  nastavení vašeho mobilního telefonu.

phonem, budete na nich moci sledovat příchozí e-maily, textové zprávy a upozornění.
 
 
 
 
 
 
 

hazardPODROBNÉ STATISTIKY - Spárujte hodinky s aplikací Garmin Golf™ a získejte podrobné statistiky o svých hrách. Můžete také srovnat své hry s ostatními hráči, nebo se zapojit do výsledkových listin a turnajů.
 
 
 
 
 
 
 

hazardBUĎTE FIT - Využívejte výhod integrovaných funkcí pro sport a sledování aktivity, jako je výzva k pohybu, vibrační upozornění a sledování spálených kalorií, počtu kroků nebo spánku.
 
 
 
 
 
 
 

hazardGOLFOVÉ MAPY - Hodinky obsahují více než 42.000 CourseView map golfových hřišť z celého světa. Můžete si také stáhnout aktualizace hřišť, na kterých hrajete nejčastěji.
 
 
 
 
 
 
 
 

Vhodné pro sporty

Cyklistika
Golf - zákl. funkce
Golf - pokro. funkce
Chůze
Běh


Lze donahrát

Garmin golf aplikace

 

 

 

 

 

Obsah balení

  • Golfové hodinky Approach S42
  • Nabíjecí a datový USB kabel
  • Manuál

 


ALTERNATIVNÍ PRODUKTY

Garmin - 010-02701-10

Venu® Sq 2 - Slate / Shadow Grey silicone band

DETAIL

Garmin - 010-02701-11

Venu® Sq 2 - Cream Gold / White silicone band

DETAIL

Garmin - 010-02701-12

Venu® Sq 2 - Metallic Mint / Cool Mint silicone band

DETAIL