Naposledy prohlížené

Approach (golfové) - Garmin Approach S10 , Granite Blue - 010-02028-02

JIŽ NENÍ V PRODEJI

Základní model golfových GPS hodinek s celosvětovou databází golfových hřišť. Snadno použitelné golfové hodinky Approach S10 si na základě Vaší polohy automaticky vyberou hřiště, které hrajete, z více než 41 000 předinstalovaných hřišť po celém světě s bezplatnými celoživotními aktualizacemi. Pak poskytuje yardage do přední, zadní a střední části zeleně, stejně jako do nebezpečí a doglegs. Strefte jamku a při přechodu ze zelené na další odpaliště se automaticky přechází na další jamku.

24měsíců záruka
Výhody spojené s nákupem u nás

ZÁRUKA
ORIGINÁLU
Jsme autorizovanými prodejci
této značky

Kód:010-02028-02

Typy:Chytré hodinky - různé fitness funkce + funkce při propojení s chytrým telefonem (Notifikace atd.) + další funkce SmartwatchChronograf = stopky
Chronografem se rozumí hodinky, které umí stopovat čas nezávisle na chodu vlastního času. Pokud jsou chronografy ručičkové, mají na hlavním číselníku hodinky dva, většinou však tři stopovací číselníčky. Tyto samostatné číselníčky sčítají desetiny vteřiny, vteřiny a minuty (některé hodinky mají větší měřící rozsahy). U digitálních hodinek jsou stopky zobrazovány na displeji. V obou variantách se chronograf ovládá dvěma tlačítky - z toho je nejčastější kombinace tlačítek na pravé straně, kdy vrchní tlačítko je startovací a stopovací, spodní tlačítko je nulovací.

Analog (ručičkové)
Analogové hodinky znamenají ručičkové. Analogové hodinky jsou hodinky, které ukazují čas nejstarším a nejzřetelnějším zbůsobem - minutovou a hodinovou ručičkou. Ve většině případech doplněné centrální nebo mimostřednou vteřinovou ručičkou.

Chytré hodinky - různé fitness funkce + funkce při propojení s chytrým telefonem (Notifikace atd.) + další funkce Smartwatch
Chytré hodinky (anglicky Smartwatch) disponují mnoha užitečnými funkcemi. V těch lepších modelech už vedle základních Notifikací (propojením s telefonem nám chodí na hodinky přijaté SMS, maily, informace z kalendáře atd.) mají chytré hodinky např. GPS, díky které máme přesný záznamy, kde jsme byli a pokud hodinky mají v sobě ještě podrobné mapy, krásně můžeme vidět (i zpětně), kudy jdeme a kudy jsme šli. GPS nám ale může velmi dobře posloužit i navigací na předem určený cíl, což je velmi komfortní - mít na svém zápěstí mapu s kurzorem, který přesně ukazuje směr (cestu) k vytyčenému cíli. Chytré hodinky mohou ale disponovat i mnoha sportovními funkcemi (počítání kalorií, počty kroků za den, počet vystoupaných pater za den) a ty opravdu kvalitní chytré hodinky mají natolik propracované funkce fitness a sportu, že se z hodinek stává doslova osobní trenér - hodinky Vás dokážou připravit i např. na triatlonový závod nebo Vás vedou postupně k vyšším cílům různých sportovních aktivit.

Anadigi
Anadigi je kombinace slov ana(analog) a digi(digitál). Anadigitální hodinky tedy ve většině případech hodinovou a minutovou ručičkou ukazují čas a v digitálu jsou další nadstandartní funkce, které by se jinak na číselník nevešly.

Digitál
Digitální hodinky jsou hodinky zobrazující čas číslicemi na displeji. Digitální hodinky mají velmi malou spotřebu energie z napájecího článku a povětšinou vedle času máme v hodinkách ještě spoustu jiných funkcí, jako např. duální čas, budíček, datum, den v týdnu, chronograf = stopky, podsvit displeje atd.

Pohlaví:UnisexPánské hodinky
Pánské hodinky jsou oproti dámským ve většině větší. Na každou velikost zápěstí se hodí jiná velikost hodinek, i když samozřejmě záleží na vkusu majitele - když zákazník chce, aby byly hodinky na ruce vidět nebo chce, aby byly na první pohled dobře čitelné, volí si hodinky celkově větší. Větší hodinky jsou vhodné také tam, kde se čte z hodinek více údajů a někdy i podrobných údajů (chytré hodinky). Jestliže dává muž přednost eleganci, volí si hodinky menší a tenčí, mnohdy doplněné zlatými či zlacenými komponenty, které dodávají hodinkám ještě více elegantní design. I materiál pásku hraje pro celkový design velkou roli - kožené pásky jsou elegantní, kaučukové jsou převážně sportovní, ale dnes se již vyrábí i krásné kaučukové pásky elegantní nebo kovové náramky, které jsou dělené na jemnočlánkové (elegantní), velkočlánkové (sportovní) a nebo velikostní kombinace těchto dvou, kdy společně s povrchovou úpravou (např. lesk v kombinaci s matem) je náramek sportovněelegantní. Mezi další druhy pásků patří pásky textilní, ty jsou dle barvy sportovní nebo elegantní, pásky nylonové (elegance) a nebo plastové - těmi jsou osazeny hodinky primárně sportovního charakteru.

Dámské hodinky
Dámské hodinky jsou obecně menší než pánské, opět záleží na vkusu majitelky, dá-li přednost praktické čitelnosti a dnes už i modernosti v podobě hodinek větších nebo klasické jemnosti a eleganci v podobě hodinek malých. Povětšinou, jedná-li se o hodinky sportovního charakteru, volí se hodinky větší a jsou-li hodinky určené do společnosti, padne volba na hodinky menší šperkové, mnohdy doplněné zlacením. Zlacení ještě více posune hodinky do elegance a je obzvlášť vhodné pro ženy, které nosí zlaté šperky, jelikož poté hodinky působí kompletně se zlatými šperky a celkově toto působí jako sada. I zde máme, stejně jako u pánských, design hodinek ovlivněn typem pásku či náramku, platí tedy to, co je napsáno výše u hodinek pánských. U dámských hodinek jsou ale ve větší míře zastoupené náramky kovové celozlacené nebo s pozlacenými díly, protože ženy se obecně zdobí raději než muži a hodinky takto zkrášlené mnohdy doplní jejich image.

Unisex
Unisexové hodinky jsou hodinky, které mohou nosit jak ženy, tak muži. Obvykle jsou to hodinky větší, tedy spíše menší pánské, které buď díky své jemnosti nebo pro svou praktičnost a nebo svým moderním designem mají na zápěstí ženy své opodstatnění. Ale unisexové hodinky mohou být pro praktickou stránku věci i poměrně velké (chytré hodinky, Navigace GPS), aby se z hodinek dobře četly veškeré údaje, které hodinky dokážou svému majiteli poskytnout.

Chtěli byste vědět více o tomto produktu? Napište mi, nebo zavolejte na telefon 602 521 828 a poradím Vám. Pokud byste chtěli vybírat z dalších více jak 30 000 produktů od 55 světových značek, navštivte náš hlavní eshop firmy: www.tovys.cz. Tomáš Vyskočil

Popis
 

Základní model golfových GPS hodinek s celosvětovou databází golfových hřišť.

    • vysocecitlivý přijímač satelitního signálu GPS
    • automatický výběr hřiště podle polohy
    • databáze více než 41 000 hřišť po celém světě s bezplatnou aktualizací
    • měří délku odpalu a vzdálenost ke krajím a středu greenu
    • digitální skórekarta
    • přenos dat do PC přes USB
    • výdrž baterie až 12 hodin v režimu GPS a až 14 týdnů v režimu hodinek
 
 

Znáte skóre

Pro větší pohodlí udržujte skóre přímo na vašem přístupu S10. Na konci kola poskytuje shrnutí Vašeho kola, které zobrazuje celkovou odehranou vzdálenost, celkový čas a skóre. A jako každodenní hodinky zobrazuje také aktuální přesný čas a datum plus časy východu a západu slunce.

Jděte do toho - můžete hrát několik kol. Jeho dobíjecí baterie vydrží v režimu GPS až 12 hodin. A nebojte se vody, protože model hodinek S10 je voděodolný na sprchování, déšť a povrchové plavání.



 

Vhodné pro sporty

Golf - zákl. funkce
Golf - pokro. funkce


Lze donahrát

Connect IQ - ostatní

 
 
 
 

Obsah balení

  • hodinky Approach S10 s modrošedým řemínkem
  • nabíjecí a datový kabel
  • manuál

ALTERNATIVNÍ PRODUKTY

Garmin - 010-12342-00

Snímač tepové frekvence (HRM SWIM) pro plavání

DETAIL